elevator auto 4 coloane

elevator auto 4 coloane

Pret: 4500 € – TVA Inclus

Elevator auto cu 4 coloane ne ofera o siguranta maxima si cele mai bune conditii de lucru pentru operatii de service efectuete sub vehicul.Acest echipament pentru service urile auto este un stand foarte solid, datorita profilului si numarului de coloane ce sustin cele 2 rampe pe care este pozitionat autovehiculul. Inaltimea poate fi reglata dupa necesitate. Functionare simultanta

        Principalele avantaje :

 • Reglarea inaltimii de ridicare
 • Sistemul de sincronizare al ridicarii si coborarii este usor de utilizat
 • Sistemul hidraulic lucreaza rapid fara probleme
 • acest tip de elevator se mai poate  utiliza si in vopsitoriile auto, lucrari la caroserie sau frane si roti.
Capacitate (kg) 5.5oo
Inaltime de ridicare maxima (mm) 1.910
Inaltime minima (mm) 160
Lungime platforme (mm) 5200
Latime elevator (mm) 3.270
Latime platforme (mm) 3.000
Motor (kW) 3,2
Producator REIHMANN

 

Un sistem electro-hidraulic care aduce cu sine câteva avantaje în plus faţă de celelalte tipuri de elevatoare, astfel: Sistemul hidraulic oferă posibilitatea suspendării autovehicului cu o siguranţă deosebită şi cu rapiditate.

 • Înălţimea de ridicare a automobilului poate fi reglată, un lucru foarte util – faptul că maşina poate fi adusă exact acolo unde are nevoie şi solicită mecanicul.
 • Coloanele funcţionează simultan, făcând ca autovehiculul să rămâna pe aceeaşi suprafaţă plană oricât l-ar ridica.
 • Deţine un sistem de sincronizare care este simplu şi uşor de utilizat, sistem ce determină cele  coloane să lucreze concomitent.

Toate aceste posibilităţi pe care le oferă fac din acest utilaj, o soluţie performantă dar totodată necesară în orice service / atelier auto / vulcanizare / vopsitorie / tinichigerie etc., acolo unde se lucrează atât asupra autoturismelor mici cât şi a autovehiculelor de mărimi mai mari. Este un sistem de ridicare a autovehiculelor aflat în topul sistemelor hidraulice de suspendare a autovehiculelor. Firmele competente care lucrează cu automobile de mărimi diferite, care răspund unor nevoi multiple, utilizează . Ce deţinător de service auto nu ar folosi un astfel de elevator? Nu ar avea niciun motiv să n-o facă ci din contră prezenţa unui elevator de acest tip în incinta sa, i-ar aduce multe rezolvări şi de asemeni, multe beneficii. După ce veţi privi şi caracteristicile sale tehnice, veţi avea o atitudine cu siguranţă pozitivă faţă de acest elevator. Nici n-aţi avea cum să manifestaţi un alt tip de atitudine! Datele tehnice ale acestui echipament pe  sunt următoarele:

 • Capacitatea este de 5 500 kg putând deservi astfel o gamă largă de automobile – de la autoturismele mici până la autovehicule de transport călători şi marfă precum microbuzele sau camionetele de până la 5.5 t.
 • Înălţimea de ridicare maximă este de 1 910 mm ceea ce înseamnă că până şi autovehiculele mai mari pot fi ridicate la o înălţime de aproape 2 m. Sub aceste autovehicule astfel suspendate pot fi aduşi mecanici dar şi maşini şi utilaje de mărimi mari, în funcţie de profunzimea şi natura intervenţiei.
 • Înălţimea minimă
 • de la care poate efectua operaţiunea de ridicare, este de 160 mm, aceasta pentru cămaşinile trebuie să urce pe cele 2 rampe ale sale.
 • Lungimea platformelor este de 5,200 mm, dând astfel posibilitatea de a urca pe aceste platforme şi autovehiculelor lungi. Maşinile care se încadrează în aceste limite sunt destul de multe putând beneficia de paleta largă a serviciilor acestui tip de elevator.
 • Lăţimea  este de asemeni generoasă –  3,270 mm, oferind spaţii largi de acţiune asupra autovehiculului.
 • Lăţimea platformelor este de 3 000 mm contribuind de asemeni la realizarea unui loc mai mult decât suficient pe aceste platforme ale elevatorului, autovehiculelor urcate pe el.
 • Lungimea platformelor de pe elevator este de 5,200, astfel pot fi ridicate cu uşurinţă autovehicule destul de lungi.
 • Capacitatea motorului de 3,2 kw îi asigură suficientă putere ca să poată ridica cu uşurinţă autovehicule de până la 5,5t.

Aceste caracteristici ne fac să concluzionăm că dacă deţinem orice maşină , o putem lăsa pe platforme întrucât o poate ridica lejer. Aşa că vă sugerez: duceţi un elevator cu 4 coloane maşinilor care ştiţi că au nevoie de serviciile lui şi nu veţi regreta! Firma Optimal Auto oferăspre vânzarea acestor echipamente . Vă stăm la dispoziţie cu toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a cunoaşte toate detaliile . Pot să vă asigur că nu veţi face decât o alegere bună în cazul în care aţi solicita un de acest tip. Vă oferim în cazul său garanţia unei calităţi înalte, şi a unor standarde europene care au fost avute în vedere în construcţia sa.  Modul său inteligent, eficient şi performant de funcţionare vă va impresiona. Dacă vă mai întrebaţi de ce aş avea nevoie de un , recapitulez încă odată serviciile care vă sunt înlesnite într-o măsură mare de acest utilaj inteligent:

 • Accesul deplin în zona motorului atunci când este nevoie de o intervenţie serioasă sau cel puţin de o verificare atentă în partea inferioară a acestuia.
 • Un conducător auto nu ştie ce intervenţii sunt necesare la maşina sa, nu ştie de ce trebuie să i se suspende maşina pentru lucruri pe care el nu le consideră atât de importante. Dar este ca şi cum ai mere la dentist şi te întrebi de ce dentistul te întinde complet pe acel scaun şi te tot ridică sau coboară. Tu nu ştii de ce face asta, dar el ştie cât e de necesar să aibă o poziţie foarte bună asupra spaţiului său de lucru. Tot aşa şi ridicarea maşinii pe platformele  face ca munca mecanicului să aibă eficienţă şi el să poată interveni cu claritate acolo unde trebuie să ajungă.
 • Accesul la elementele ce ţin de direcţia maşinii. Cât de importantă este direcţia maşinii pentru siguranţa pasagerilor din interiorul dar şi din exteriorul acesteia, numai conducătorul auto care s-a confruntat cu astfel de probleme, ştie. Cu aceste lucruri luate în calcul, nu putem fi deloc neglijenţi când e vorba de direcţia autovehiculului cu atât mai mult dacă este şi al nostru. Oferirea unei poziţii bune pentru reglarea direcţiei, garantează realizarea unei lucrări sigure.
 • O altă lucrare la fel de importantă este reprezentată de verificarea frânelor. Accesul deplin la frâne şi la roţi, în condiţii bune, nu poate fi oferit mecanicului, decât de acest echpament.
 • Standul permite mecanicului să intervină eficient în condiţii foarte bune, pe care altfel nu le-ar fi avut, asupra caroseriei maşinii. Caroseria nu poate fi verificată sau reparată, dacă maşina nu e întoarsă pe toate părţile. Dar nici nu e nevoie să fie întoarsă pe toate părţile. Acest tip de echipament service auto oferă tot spaţiul maşinii de care mecanicul are nevoie.
 • De asemeni la lucrările de vopsitorie, e nevoie accesul mecanicului la toate colţişoarele caroseriei.
 • Nu în ultimul rând vulcanizarea este o lucrare importantă care poate fi realizată într-un timp extrem de scurt atunci când maşina este suspendată.

toate acestea motive sunt  suficiente ca să ne cereţi mai multe informaţii în privinţa unui