Conditii de Garantie

Datorita avansului tehnologic din ultimul deceniu, se gaseste pe piata o gama larga de echipamente. Din pacate, nu toate produsele intalnite sunt calitative, acestea fiind in pericol de defectare in timpul utilizarii. Din acest motiv, asistenta tehnica primita in timpul garantiei primeaza la efectuarea oricarei achizitii de catre un client.

Asistenta tehnica pe care o persoana o primeste pe parcursul achizitiei unui echipament este de o importanta vitala atunci cand vine vorba de satisfactia clientului si nu numai. Echipamentele trebuie mentinute intr-o stare cat mai buna pentru a garanta o buna functionalitate in timpul utilizarii dar si o durata de viata mai lunga a acestora. Prin utilizarea frecventa a acestora, elevatoarele pot fi supuse deteriorarii sau degradarii in timp. Acest lucru poate periclita atat siguranta dumneavoastra cat si calitatea muncii realizate cu acestea.

Prin apelarea la serviciile noastre, puteti avea garantia sigurantei dar si a calitatii. Elevatoarele noastre au o durata de viata de peste 10 ani, lucru datorat atat calitatii acestora cat si a reviziilor periodice la care sunt supuse. Pentru a beneficia de aceasta garantie de 10 ani, este insa necesara revizia elevatoarelor odata la 2 ani in cadrul firmei noastre.

Revizia si intretinerea periodica a echipamentelor trebuie sa fie executata de catre un personal calificat si cu o experienta vasta in domeniu. Asadar, firma noastra va pune la dispozitie cei mai buni oameni care se vor ocupa de operatiunile de reparatie si intretinere a elevatoarelor.Toate lucrarile realizate de echipa noastra sunt efectuate in cel mai scurt timp si la un nivel inalt de calitate.

Revizia periodica completa se realizeaza odata la 2 ani si consta in:

1. Inlocuirea lichidului hidraulic din pompa rezervor
2. Verificarea si gresarea sistemului de propulsie si culisare, precum si dezasamblarea acestuia daca supraveghetorul cu lucrarile considera ca este cazul.
3. Verificarea supapelor si electrovalvelor
4. Verificarea prinderii ancorarii intregului sistem

Echipa noastra se va ocupa de alegerea procedeelor de executie necesare, dar si a materialelor folosite pe parcursul reviziei. Serviciile noastre va sunt oferite cu promptitudine si sunt orientate mereu catre satisfacerea nevoilor dumneavoastra. In plus, ne angajam sa respectam mereu termenele de finalizare ale proiectelor, pentru un plus de profesionalism.